Srbija

AUSTRIJANAC PONOVO PROVOCIRA! PRETI BOMBARDOVANJEM BEOGRADA: "Biće ozvaničeno, Kosovo i BiH moraju u NATO"

Autor Ivana Vlajković

Austrijanac je pretio bombardovanjem Beograda.

Izvor: Twitter/Printscreen/Gunther Fehlinger

Austrijski ekonomista Ginter Felinger i predsednik nevladinih organizacija za proširenje NATO-aobjavio je na društvenoj mreži X da Beograd treba da bude bombardovan u slučaju rata.

"Jedna stvar je jasna. Dijalog je mrtav. Ubijen od strane Vučića, protraćen od strane Lajčaka. Od sada su samo važna NATO članstva Kosova i BiH. Obe moramo dovesti u NATO. Ovo je moja preporuka, bombardovati Beograd u slučaju rata. Biće ozvaničeno", poručio je Felinger u svojoj objavi.

Podsetimo, na godišnjicu NATO bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije Felinger usred Beograda razvio zastavu pomenute alijanse

Takođe, pomenuti Ginter je izneo na svom Tviter nalogu skandalozan zahtev da se "odmah ukloni spomenik" deci nastradaloj u bombardovanju SRJ 1999. godine, jer, prema njegovim rečima, on predstavlja "mrsko izvrtanje činjenica". Reč je o spomeniku u Tašmajdanskom parku, koji kroz lik Milice Rakić, devojčice stradale od NATO bombi u Batajnici, simbolizuje svu decu ubijenu tokom ove agresije, ali se upravo ovo obeležje našlo na sramnom ovog čoveka.

BONUS VIDEO: 

(MONDO)