Srbija

ODLOŽENA SEDNICA SKUPŠTINE BEOGRADA! Aleksandar Šapić objasnio odluku

Autor Aleksandar Blagić

Predsednik Privremenog organa grada Aleksandar Šapić obratio se javnosti i saopštio da se odlaže konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Predsednik Privremenog organa grada Aleksandar Šapić rekao je da će sednica biti odložena za dva dana. Konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda, koja je bila zakazana za 19. februar, zakazana je za danas u 10 časova, ali će se ona održati u nedelju 3. marta.

"Prema poslednjim informacijama, gospodin Toma Fila će ovu skupštinu odložiti za dva dana, do nedelje 3. marta i neće se naši odbornici tamo pojaviti da bi imao osnov da je odloži do tog datuma", saopštio je Aleksandar Šapić.

Šapić je potom pomenuo pokret "MI Glas iz naroda". Objasnio je i zašto je sednica odložena.

"Odlučili smo da uzmemo još ova dva dana da bi vam tada saopštili konačan stav. Kada smo odložili prvu skuptšinu, odlučili smo da podignemo lestvicu i da sačekamo da vidimo sa gospodinom Nestorovićem, nekim koga smo smatrali legitimnim jer su ga njegovi saborci proglasili kredibilnim. Iza svih njegovih izjava stajali su svi njegovi članovi u pokretu i time su jasno pokazali da će to biti njihova volja", rekao je Šapić.

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.B.)