KOLAPS NA GRANICAMA! Nepregledne kolone vozila, na ovim prelazima situacija najkritičnija

Na graničnim prelazima stvaraju se gužve.

MUP

Gotovo na svim graničnim prelazima uveliko su gužve tokom usled pojačanog intenziteta saobraćaja. Na prelazima Batrovci, Horgoš i Preševo se čeka, dok na izlazu iz Srbije u Bugarsku nema zadržavanja.

Saobraćaj je u ranim jutarnjim časovima bio umerenog intenziteta, ali, kako javljaju građani primetan je znatno pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina. Prema poslednjim informacijama, najveće gužve primećene su na graničnim prelazima Preševo i Batrovci. Kako građani javljaju, nepregledna kolona je na izlazu iz Srbije ka Makedoniji, a čekanje za prolaz je višečasovno. 

Situacija nije ništa bolja ni na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj, gde je primećena ogromna kolona putničkih vozila:

MUP 

AMSS saopštio je jutros da se očekuje, zbog prvomajskog uranka, pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima u Srbiji.

Na instagram stranici 192_rs podeljen je snimak na kom se vide kilometarske kolone na ulasku u Vrnjačku Banju.

Prohodnost puteva je trenutno dobra, a povremeno usporena vožnja očekuje se i na mestima gde ima radova.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

OVI GRANIČNI PRELAZI NA SEVERU ZEMLJE RADIĆE PRODUŽENO ZBOG PRAZNIKA! Sve informacije na jednom mestu: Ovo su promene   Kurir televizija

(Blic/MONDO/N.D.)