Leto nikada nije bilo praktičnije: Pametni frižideri koji transformišu vašu kuhinju!

Kako pametni frižideri mogu unaprediti vašu kuhinju tokom leta, ističući njihove ključne funkcije kao što su daljinsko upravljanje, optimizacija svežine hrane, energetska efikasnost i integracija sa drugim smart uređajima u vašem domu.

Shutterstock/Feel Photo Art

Leto je stiglo, a sa njim i neizostavna želja za osveženjem i uživanjem u svežim, hladnim napicima i namirnicama. Da bi vaša kuhinja bila pravi letnji raj, potrebni su vam najnoviji saveznici u svetu bele tehnike – pametni frižideri.Ovi inovativni uređaji ne samo da čuvaju vašu hranu na optimalnoj temperaturi, već donose i brojne pametne funkcije koje će transformisati vašu svakodnevicu.

Šta čini pametni frižider pametnim?

Pametni frižideri su opremljeni naprednom tehnologijom koja omogućava njihovo povezivanje sa internetom i drugim pametnim uređajima u vašem domu. Ovi frižideri dolaze sa ekranima osetljivim na dodir, kamerama unutrašnjosti, glasovnim asistentima i aplikacijama koje vam omogućavaju da kontrolišete frižider sa svog pametnog telefona.

Prednosti pametnih frižidera

Kontrola i monitoring na daljinu: Zahvaljujući aplikacijama, možete proveriti sadržaj vašeg frižidera dok ste u prodavnici, tako da nikada nećete zaboraviti kupiti neophodne namirnice.
Optimizacija svežine: Pametni frižideri prate datum isteka namirnica i podsećaju vas kada je vreme da ih potrošite. Takođe, koriste napredne tehnologije hlađenja koje čuvaju svežinu hrane duže.
Energetska efikasnost: Ovi uređaji su dizajnirani da budu energetski efikasni, što znači niže račune za struju i manji ekološki otisak.
Integracija sa pametnim domom: Pametni frižideri se lako integrišu sa drugim pametnim uređajima u vašem domu, omogućavajući vam da kreirate sinhronizovano iskustvo kuvanja i planiranja obroka.

Popularni modeli pametnih frižidera

LG GBB72TW9DQ Kombinovani frižider

Promo 

LG GBB72TW9DQ kombinuje naprednu tehnologiju i praktičnost za optimalno čuvanje hrane. LinearCooling tehnologija održava hranu svežom duže, dok DoorCooling osigurava brže i ujednačenije hlađenje. FreshBalancer tehnologija održava optimalnu vlažnost za voće i povrće, a FreshConverter pruža idealne uslove za meso, ribu i povrće. Uz LG ThinQ aplikaciju, možete podešavati temperaturu frižidera, pripremajući ga za veće količine namirnica.

LG GSXV91MBAE Side By Side

Promo 

LG GSXV91MBAE Side By Side frižider donosi niz impresivnih karakteristika za vrhunsko iskustvo čuvanja hrane. Multi-Air Flow sistem osigurava ravnomerno hlađenje, dok DoorCooling+ omogućava brže i ujednačenije hlađenje. Opremljen je dispenzerom za vodu i funkcijom drobljenog leda za maksimalnu praktičnost. Unutrašnji LED displej olakšava podešavanje, a funkcije ekspres hlađenje i ekspres zamrzavanje omogućavaju brzo dovođenje hrane na željenu temperaturu. Frižider ima metalnu dekoraciju, alarm na vratima, inovativni Door In Door dizajn, i Bio Shield gumu za vrata koja sprečava rast buđi. Uz LG ThinQ aplikaciju, korisnici mogu kontrolisasti postavke frižidera, osiguravajući savršeno skladištenje namirnica u svakom trenutku.

HISENSE RS818N4TIE Side by side frižider

Promo 

HISENSE RS818N4TIE Side By Side frižider kombinuje inovativne funkcije i moderni dizajn za optimalno čuvanje hrane. Opremljen je inverter motorom za efikasniji rad i dugotrajnost. Elektronsko upravljanje sa LED ekranom omogućava jednostavno podešavanje, dok LED osvetljenje osigurava odličnu preglednost unutrašnjosti. Kontrole na dodir pružaju jednostavnu manipulaciju, a podesiva temperatura zamrzivača omogućava prilagođavanje prema vašim potrebama. Frižider ima četiri točka i dve podesive nogice napred za lakše pozicioniranje i stabilnost.

Pogledajte super ponudu frižidera kompanije BC Group OVDE, a ukoliko želite da ostavite recenziju ili uporedite cene i izaberete onaj najpovoljniji kliknite OVDE.

Sajt Iskustva&Preporuke za upoređivanje cena nudi širok spektar frižidera, poput iznad pomenutih, koji donose inovativne karakteristike za optimalno čuvanje hrane. Pored njih, na sajtu se nalaze i jeftiniji modeli koji odgovaraju različitim budžetima. Bez obzira na vaše potrebe i preferencije, naša platformavam pruža mogućnost da pronađete idealan frižider po najboljoj ceni.