• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUSKI NAPREDNI LOVAC "pocepao" nebo nad Moskvom: Pogledajte spektakl VIDEO

Izvor mondo.rs

Najnapredniji lovac pete generacije, Su-57, zaslepio je publiku je sajmu na “Maks er šou”, gde se vinuo na nebo iznad Moskve i u jednoj od prvih javnih demonstracija pokazao impresivne manevarske sposobnosti.

Poletevši sa aerodroma "Žukovski",  dvomotorni stelt lovac – osmišljen kao direktni rival američkom F-35 i kineskom J-20, napravio je nekoliko manevara, uključujući vertikalno penjanje nakon kojeg je usledio veoma težak luping.

Nastup je nastavljen poniranjem sa još nekoliko aerobatskih podviga koje malo modernih aviona može da izvede.

Pogledajte.

Ruski avion Su 57
Izvor: youtube/ Airguardian

Su-57 se nalazi u razvoju od 2002. godine i prvi je ruski borbeni avion sa stelt tehnologijom. U službu će ući naredne godine, a već je isproban u borbenim dejstvima u Siriji.

Na "Maks 2019" mitingu našla se i izvozna varijanta Su-57, koja je prvi put javno izložena, a ruski predsednika Vladimir Putin je lično predstavio svom turskom kolegi Redžepu Tajipu Erdoganu.

Erdogan bi i ruske avione. Evo šta kaže Putin

Ovaj sajam služi, između ostalog, i kao prodajna platforma za rusku vazduhoplovnu industriju. Predstavljene su i mnoge luksuzne letelice kao što su one sa rotor krilima, helikopter koji prevozi VIP goste i slično.

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Uros

Kakava moc,nasminkan i manevarski mocan,dok je f-22 samo sminka,tri puta bi se raspao kada bi ovo sve probao sto moze su-57!

Paranoid

Sve je to lepo , ali super tajni projekat zavrsavaju se zadnja testiranje pred zvanicnu upotrebu , raketa Retribution SEG - 121 AR to skida sa neba za manje od minuta , sta reci za raketu koja kosta cak 15 milona dolara , leti na bazi strogo tajnog fuzionog motora cak 30.000 km h . Telo od Aretnitida i Skerdijuma 20 puta jači nego volfram - tungsten / ili uranijum da bi izdrazlo toplotu i nepriatelj municiju , i ono najvaznije kod nje mocni radar 700 km dometa sa perosonizacijom objekta , to jest ona kada uhvati sliku i propusti kroz sistem sliku leteceg objekata na koji jurisa nista je ne moze odvratiti od mete nikakvi mamci , ometači ...itd i kada se priblizi meti na datom odstojanju odvaja se na 5 ubojitih delova koji jurisaju jos vecim potiskom krajnom brzinom i pogadjaju dati cilj sa time sto jedna eksplodira proracunato u metu a druge napred i pozadi uz samu metu to jest sliku objekta koji je unutrasnji kvantni racunar u realnom vremenu izracunao i procenio .

Dj

@Paranoid da je super tajni dal bi ti znao za njega ;)

special image