Ljutiti gosti obrušili su se na mladoženju koji se izubijan i pocepan sakrio ispod autobusa gde su ga spasili nepoznati ljudi.

Razlog svemu je što je na svadbu stigla njegova prva žena sa njihovim sinom i obelodanila da je on već oženjen i to dvaput.

Poligamija je, inače, legalna u Pakistanu i muškarac može da ima najviše četiri žene, ali od svake mora da dobije odobrenje za novi brak. Čini se da ovaj mladoženja to nije uradio.

"On je moj muž i otac ovog deteta. Rekao mi je da ide u Hiderabad na tri dana", rekla je i pojasnila da su se venčali 2016. i da je otkrila da se mladoženja dve godine kasnije tajno oženio sa još jednom ženom, prenosi BBC.

Mediji navode da Sidiki od svojih prethodnih supruga nije dobio potreban "blagoslov".

"U čemu je problem, sestro?", pitala je mladu jedna rođaka, nakon što su salu za venčanja uleteli supruga i članovi njene porodice.

Madiha Sidiki, Asifova besna prva supruga, sve je objasnila: "On je moj muž i otac mog deteta. Rekao mi je da na tri dana ide u Hiderabad". Za ruku je držala dečaka za kojeg je rekla da je njen i Asifov sin. Madihu je njena porodica odvela u jednu od sporednih prostorija, da bi i tamo govorila ostalima o čemu je reč.

Kako je Madiha pričala svoju priču, napetost je rasla iz minuta u minut. Rekla je da se za Asifa udala 2016. godine nakon što su se upoznali Asifovom radnom mestu. Madiha je potom otkrila da se Asif 2018. godine u tajnosti venčao za Zehru Ašraf, profesorku na Ženskom univerzitetu u Karačiju. Madiha je za taj brak doznala kada joj je Ašraf poslala SMS poruku. Madiha je rekla da joj je Asif prvo rekao da on i Ašraf nisu u braku, ali da je kasnije priznao istinu. Druga žena je otkrila da se Asif ženi i treći pout, bez znanja prethodne dve supruge.

Potom su rođaci mlade napali Asifa, prebili ga i pocepali mu odeću. Policija ga je spasila od težih batina i odvela u policijsku stanicu, ali mladini rođaci nisu odustajali, pa su krenuli za njima, nadajući se da će upututi još koji udarac kad izađe iz policije.

To se i dogodilo!

Sidiki je spas potražio ispod autobusa, ali su mu rođaci mlade pretili: "Izađi ili ćemo zapaliti autobus!".

Preplašenog Sidika spasili su nepoznati ljudi, koji su sprečili dalje nasilje. Policija je savetovala obe strane da pravdu potraže na sudu i da prekinu nasilje.

POGLEDAJTE