Postoji nekoliko plaža i jezera širom Nemačke koje ljudima omogućavaju da plivaju ili se sunčaju bez odeće kao deo kulture tela.

Na berlinskom izletištu za nudiste došlo je do incidenta, kada su divlja svinja i dva mladunca ukrala plastičnu kesu u kojoj se nalazio laptop jednog od posetilaca izletišta.

Čovek kome su divlje svinje otele kesu sa laptopom potrčao je za njima, a na izletištu je bilo dvadesetak posetilaca, koji su posmatrali čoveka koji je uspeo da "otme" svoje stvari.

To nije prvi put da životinje kradu stvari od ljudi. U Berlinu je otkrivena lisica koja je krala ljudima cipele i papuče koje su ostavljali u baštama.

Na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, vidi se nag muškarac srednjih godina koji trči za divljim svinjama.

Susreti sa divljom svinjom nisu retkost u Nemačkoj. Prošle godine evropska statistička agencija "Eurostat" saopštila je da u EU ima oko 150 miliona divljih svinja, a 40 odsto njih može da se nađe u Španiji i Nemačkoj.

U januaru 2019. godine Danska je čak započela podizanje zida od 70 kilometara duž svoje granice sa Nemačkom u pokušaju da spreči divlje svinje da prelaze granicu.

Mondo/Espreso

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.