Ovo je na teži način shvatio jedan Srbin koji, kako kaže, sticajem okolnosti ima više nekretnina u Grčkoj, ali da sada shvata kako je tamo "daleko od bezbednog", kao i da ne bi kupovao sve te nekretnine da je to znao.

Kuća gde je nastao ovaj snimak nalazi se u popularnom letovalištu Halkidiki, gde se svake godine nađe i veliki broj naših ljudi. Međutim, kako je naveo ovaj Srbin, samo prošle nedelje u blizini njegovog doma obijeno je više od dvadeset kuća. 

"Juče je bilo reči o obijanju automobila... E pa sad vidite šta su uradili od moje kuće prošlog utorka. Sve je uhvaćeno na kamerama i tačno se vide lopovi. Ovo se desilo na Halkidikiju. Policiji je prijavljeno, ali ima mnogo inercije", napisao je čovek i dodao da Grčka nije samo mesto za leto i odmor.

"Grčka je nažalost i ovo. Sticajem okolnosti imam mnogo nekretnina u Grčkoj, ali da se sada pitam da li bih kupio ovde nešto. Ne bih ni za živu glavu. Grčka je mnogo daleko od bezbedne zemlje", napominje on.

"Što je najgore, lopovi ulaze i kad ste kod kuće. Meni je ovo dvaput za nedelju dana. Uživajte, a vi potencijalni kupci bogme razmislite", upozorio je čovek koji je vidno potresen dešavanjima u Grčkoj.

(MONDO)