Ljudmila Kuzina (1) uspela da se iskrade iz kuće, u regiji Smolenski koja se nalazi na 400 km zapadno od Moskve i nekako dođe do šume, kada je sa majkom i starijom sestrom bila u poseti komšinici. Čim su majka videla da je nema, hitno je alarmirala policiju.

Ubrzo je organizovana i spasilačka ekipa u kojoj su svi dostupni članovi stavljeni na raspolaganje.Više od hiljadu ljudi, policajci, vojnici, ronioci, dobrovoljci, pa čak i članovi ministarstva za hitne slučajeve, uključilo se u trodnevnu potragu za bebom, prenose tamnošnji mediji.

Nakon dva dana bezuspešne potrage, devojčica je treći dan pronađena u šumi, sva iscrpljena i preplašena, ali živa. Odmah je zbrinula u bolnici i ponovo je sa svojom porodicom. Mediji navode da je čitav spasilački štab zaplakao kada je ugledao bebu u šumi. 

"Dvadesetdvomesečna devojčica je nekim čudom preživela tri noći izgubljena u šumi, nakon što je odlutala od svoje porodice. Jedna grupa spasilaca zastala da se odmori kada je čula neke zvukove. Ljudmila je pronađena u vetrobranu, gde se sakrila nakon nekoliko dana lutanja po šumi. Bila je sva iscrpljena i prekrivena ujedima insekata", sapošteno je.

Pogledajte:

(MONDO)