U Tajpeju se dogodila potpuno bizarna nesreća kada je polugola žena pala sa balkona na krov automobila tokom intimnih odnosa. Kako bi zlo bilo veće sve je snimila obližnja nadzorna kamera.

Nesrećna žena je bila usred seksualnog odnosa u trenutku kada je skliznula sa ivice terase stana u Tajpeju. Ona je potom pala na krov parkiranog automobila i propala kroz njega.

Bizarnu nesreću, koja se dogodila 5. septembra, uhvatile su CCTV kamere. Na snimku se vidi neprijatan trenutak u kojem žena pada na crnu limuzinu parkiranu ispred stambene zgrade.

Pad je bio stravičan, da je na krovu automobila ostalo ogromno ulubljenje, piše San.

Žena koja je pala bila je samo u majici i donjem vešu, a šorc joj je visio sa jedne noge. Nekoliko trenutaka nakon pada, žena se u agoniji vrtela i trljala leđa. Očigledno je bila u teškim bolovima. Kada se sabrala i spustila sa automobila, njen partner je bio tu bez majice kako bi je prihvatio, poljubio i zagrlio.

Šokirani posmatrač je rekao lokalnim medijima da je išao ka kući kad se to dogodilo.

"Nisam video njen pad, ali čuli smo glasan tresak i već je bila na krovu automobila. Tada je došao čovek i pomogao joj", istakao je očevidac.

Ženi su na kraju pomogli da siđe sa automobila i odvezli su je u bolnicu gde su joj dijagnostikovane lakše povrede leđa zbog kojih će morati da ostane na lečenju nekoliko nedelja. Ona je trenutno u stabilnom stanju.

Par je morao da plati odštetu za lom napravljen na automobilu koji pripada čoveku iz komšiluka.

(MONDO)