Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se juče sa guvernerom Sankt Petersburga Aleksandrom Beglovim. Tema razgovora bila je situacija sa Ukrajinom, a mnogi korisnici društvenih mreža su prokomentarisali da Vladimir Putin izgleda "bledo i naduto".

Sedeli su jedan naspram drugog u Kremlju, a korisnici na društvenim mrežama primetili su bled izgled ruskog lidera. U jednom komentaru je pisalo: "Putin ne izgleda dobro... bled je i naduven".

Drugi korisnik je primetio da je Putin sedeo veoma blizu Beglova, uprkos činjenici da je poslednjih meseci prikazan kako se drži podalje od pomoćnika i drugih svetskih lidera zbog navodnih strahova da je zaražen korona virusom.

Podsetimo, ruski predsednik je u septembru morao da ode u samoizolaciji zbog slučajeva zaraze korona virusom u njegovom bliskom okruženju.

Pratite naš blog uživo - sve o konfliktu Rusije i Ukrajine!

Džo Bajden je juče izneo niz ličnih komentara na račun Vladimira Putina u govoru, a analitičari kažu da ruski predsednik na njih neće odgovoriti. Bajden je rekao Putinu da "dolazi po njega" i da je sam kriv za eskalaciju sukoba, i podsetio da je "istorija pokazala" da diktatori naprave još veći haos kada ne plate visoku cenu za svoje postupke.

Podsetimo, pre par dana jedan američki zvaničnik je već rekao da je mentalno stanje Vladimira Putina "zabrinjavajuće" i da s ruskim predsednikom "nešto nije u redu". Drugi republikanski senator, Čak Gresli, rekao je novinarima da je Putinovo mentalno stanje loše, ali nije želeo da otkrije detalje.

(Mondo)