• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRBI OBOŽAVAJU OVU DESTINACIJU, 10 NOĆENJA JE 100 EVRA! Evo zašto je Nei Pori najjeftiniji izbor za "kasno" letovanje

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Najjeftinije letovanje u avgustu i septembru 2022. u mestu Nei Pori u Grčkoj!

 Najjeftinije letovanje Nei Pori avgust i septembar 2022 Izvor: YouTube/Europe Travel

Nei Pori je mesto u Grčkoj koje mnogi Srbi biraju za letovanje prethodnih godina, a mi smo istražili ponudu za leto 2022. godine. Možda još uvek niste isplanirali odmor, znajte da cene padaju kako se bližimo kraju avgusta!

Ako planirate letovanje sa polaskom do kraja avgusta, opcije su vam 18. i 28, prema ponudi jedne beogradske turističke agencije. U studio smeštaju za četiri osobe, od 18. do 28. avgusta možete boraviti po ceni od 195 evra po osobi, a u tu cenu je uključen i autobuski prevoz. Za kasniji termin, od 28. avgusta do 7. septembra, letovanje u Nei Poriju koštaće vas 165 evra po osobi u smeštaju istog kapaciteta.

Izvor: YouTube/Europe Travel

Letovanje u septembru 2022, ako birate Nei Pori kao lokaciju, može da vas izađe još jeftinije! Termini početkom septembra, sa autobuskim prevozom, koštaće manje od 100 evra po osobi. Cena za polazak 7. septembra je 95 evra, dok je polazak deset dana kasnije 85 evra.

Ako planirate u Nei Pori sopstvenim prevozom, sa cene "skinite" 30 evra, što znači da bi vas letovanje krajem avgusta koštalo svega 155 evra po osobi.

Agencije upozoravaju da su ovo cene letovanja za Nei Pori koje obuhvataju samo prevoz i najam apartmana, dok postoje i brojni troškovi koje će putnici morati da namire pre puta, ili kada stignu na destinaciju. Među njima su prijava boravka, zdravstveno osiguranje, ali u pojedinim objektima, i korišćenje klima-uređaja koje se naplaćuje po danu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image