Megan Markl i princ Hari došli su u Britaniju, a paparaci prate svaki njihov korak! Prvo javno pojavljivanje bilo je na jednom događaju posvećenom mladima, gde je Megan održala govor. Bivša vojvotkinja od Saseksa bila je lepo raspoložena i široko osmehnuta sve vreme, dok je njen suprug delovao vrlo nervozno.

Megan je, kritikuju britanski novinari, čak 54 puta rekla "ja" u govoru koji je trajao svega sedam minuta. Za ovu priliku odabrala je upadljiv stajling, crveno odelo i cipele sa štiklom, i sve vreme energično gestikulirala rukama. 

Pogledajte!

Pogledajte i fotografije događaja u Mančesteru - "Dejli mejl" piše da su Hariju i Megan dobacivali i vikali "ua"!

YouTube/DailyMail Megan Markl držala govor

List javlja i da je Marklova najavila govor o jednakosti za žene, a da je žene pomenula samo jednom, "ako se izuzme ona lično". Uglavnom je pričala o sebi, princu Hariju, trenutku kada je rodila prvo dete i kako joj je majčinstvo promenilo život, kao i tome da se lepo oseća što se vratila u Britaniju.

"Ja sam nekada bila kao i vi, znali su me kao onu devojku iz serije, a onda sam pozvana za sto sa svetskim liderima i uticajnim ljudima. Bila sam mlada i ambiciozna, i savetujem vam da iskoristite svaku priliku i ne dopustite da vas sumnja u sebe sputava u životu", rekla je ona između ostalog. 

(MONDO)