Sofia Karkadim (22), devojka koja je pobegla iz Ukrajine je stigla u Veliku Britaniju, i porodica Garnet joj je ponudila krov nad glavom, međutim ona se zaljubila u zauzetog muškarca ali sada pakuje stvari i vraća se natrag u Ukrajinu. Razlog tome je taj što je Toni Garnet, koji je zbog nje ostavio ženu i dvoje dece, sada raskinuo sa njom i ne želi da se pomire.

Poručio joj je da "nema šanse da će ikada više biti par i da želi da nastavi sa svojim životom", piše Dejli mejl. Bivši ljubavnici sada su prvi put razgovarali od kada je Sofija privedena u policiju posle jedne pijane svađe tokom koje je zabila kuhinjski nož u zid, a Toni odlučio da prekine vezu.

Zajedno su bili četiri meseca, a vezu su započeli samo 10 dana nakon što se ona uselila u kuću koju je delio sa svojom tadašnjom partnerikom Lornom i njihovo dvoje dece. Sada je otkriveno i da Sofijina majka želi da se njena kći vrati u Ukrajinu.

"U ljubavi svako ima svoju sudbinu. Prvo nam nije bilo drago, jer je rekla da te voli i da je to ozbiljna veza. Ali sada je gotovo. Voleli bismo da se vrati kući", rekla je njena majka Katerina Toniju Garnetu.

Sofija je do sada već dva puta bila hapšena, a policija joj je izdala upozorenje da se ne približava i ne stupa u kontakt s bivšim ljubavnikom. Ali ipak je Toni pristao da porazgovaraju nakon što je čuo da konstantno plače otkako se nalazi u privremenom smeštaju dok MUP i ukrajinski zvaničnici odlučuju o njenoj daljoj sudbini.

(MONDO)