Princ Mohamed bin Salaman koji je na čelu Saudijske Arabije je najtraženiji princ na svetu. Zbog nafte sa njim žele da sarađuju velesile, zanemarujući navode da je princ otrovao kralja. Svojevremeno se pričalo da je otrovao kralja, onog kojeg je potom nasledio njegov otac, mada ove tvrdnje nikad nisu dokazane. Pripisuje mu se i smrt novinara Kašogija iz Vašington posta, ali sve je obavijeno velom tajni.

Mohamed bin Salaman truli bogataš je strastveni navijač fudbala. Zbog toga je bio najsrećniji čovek u Kataru kada je Saudijska Arabija pobedila Argentinu. Princa Mohameda bin Salmana godinama prati jedan skandal. Naime, on je opsednut američkom glumicom Lindsi Lohan. Priča se da je princ godinama u bliskoj vezi sa Lindsi, dok je njen otac za američke medije naveo kako je njihova veza platonska.

Ipak, američki mediji godinama su dolazili do informacija o tome da bahati princ privatnim avionom dolazi po Lohan i obasipa je skupocenim poklonima, uključujući i kreditnu karticu umotanu u ukrasni papair. Otac Lindsi Lohan sa ponosom je govorio o vezi njegove ćerke i saudijskog prestolonaslednika uveravajući Amerikance da su njih dvoje samo prijatelji, te da njegova ćerka ima bezbroj prijatelja u Saudijskoj Arabiji.

On je naveo da je "novinarima stalo do senzacije", dok njegova ćerka ulaže velike napore da pomogne izbeglicama u Siriji.

Upitan da li strahuje što se njegova ćerka druži sa čovekom osumnjičenim za ubistva, on je rekao da ništa od toga nije dokazano.

"Moja ćerka kaže da je on dobra osoba i da se sa njim oseća sigurno," rekao je otac Lindsi Lohan. Pričalo se i da je Lindsi Lohan prešla u islam, jer su je paparaci fotografisali sa maramom na glavi, ali glumica je sve te navode negirala, kao i to da joj je princ dao kreditnu karticu, prenosi Kurir stil.

(MONDO)