Brajan Volš snimljen je u crvenom "folksvagenu" kad je išao da kupi najlone, sredstva za čišćenje i druge predmete kako bi prikrio tragove ubistva Ane Volš. Kola u kojima je viđen pripadaju njegovoj majci Dajani.

Fotografije su objavili američki mediji i na njima se vidi da crveni automobil vozi i Brajanova majka jer se u njima pojavila dan uoči hapšenje sina. Mediji navode da se ne isključuje mogućnost da će i ovaj automobil biti predmet detaljne provere kao i Dajana Volš. 

Brajanova majka nije krila da nije imala dobar odnos sa snajkom za čije je ubistvo optužen Brajan. To je navela i u pismu koje je poslala sudiji pred puštanje sina u kućni pritvor u kom je bio zbog krivičnog dela prevare. "Poznato je da je Brajan Volš imao sivi džip "volvo", koji je policija odvezla na analizu na dan njegovog hapšenja 8. januara. U njemu su pronađi tragovi, najloni, tragovi krvi, sredstava za čišćenje, a sedišta su bila oborena. Pretpostavlja se da je ovim automobilom, u džakovima za smeće, prebacio iskasapljene delove Aninog tela do deponija u kojima se otpad spaljuje, kao i da je u njemu prebacio 10 džakova u kojima su pronađeni delovi Anine garderobe, nakita, krvavi tepih, čizme, njena torba kao i potvrda o kovid vakcinaciji na njeno ime", podsetili su američki mediji.

Printcreen Fox news digital Brajan Volš

Kako se navodi, Brajan je majčin automobil iskoristio da kupi potrebna sredstva i da pronađe lokaciju na kojoj bi ostavio Anino telo. Podsetimo, rođena Beograđanka nestala je 1. januara. Njen nestanak prijavili su njeni poslodavci 4. januara. Četiri dana kasnije Brajan Volš uhapšen je zbog optužbe da je ometao istragu. 

(MONDO)