Tri nestale mlade žene pronađene su mrtve u Ekvadoru, a na njihovim telima su pronađeni tragovi mučenja. Ruke su im bile vezane, usta zalepljena trakama, a neko je njihova tela bacio u plitku grobnicu. U jezivoj poslednoj poruci jedne od ubijenih devojaka je pisalo da se plaši da će se "nešto loše dogoditi". Denis Rejna (19), Julijana Masijas (21), i Najeli Tapija (22), pronađene su zakopane u plitkom grobu sa prerezanim vratovima, tri dana nakon što su nestale 4. aprila.

Grupa ribara pozvala je policiju nakon šokantnog otkrića kada su primetili psa kako njuši zemlju pored reke Esmeraldas u blizini Kinindea u Ekvadoru i osetio se smrad koji je dolazio sa mesta gde su devojke bile zakopane. Porodica i prijatelji jedne od preminulih devojaka, koji su svi iz Ekvadora, otkrili su da je 22-godišnja Najeli, koja je ujedno majka i model poslala poruku svojoj sestri: "Osećam da će se nešto desiti". 

Takođe je poslala sestri svoju lokaciju na Vocap u 23:10 u noći kada je nestala i napisala joj da je to "za svaki slučaj". Studentkinja mašinstva Denis (19), takođe je poslala poruku drugarici u poslednjim satima, u kojoj je pisalo: "Osećam da će se nešto dogoditi i ako mi se nešto desi, zapamti da te mnogo volim."

Lokalna policija veruje da su devojke kidnapovane, mučene i ubijene 5. aprila, dan nakon što su nestale. Na njihovim leševima su se videli tragovi mučenja, ruke su bile vezane lisicama, a na telu su bile povrede nanete oštrim oružjem, možda mačetama. Nakon što su njihovi posmrtni ostaci prebačeni u mrtvačnicu, predati su rođacima koji su potvrdili da su to Denis, Julijana i Najeli.

Policija je analizirala kuda su se pre smrti kretale devojke. Na dan ubistva, crni automobil je pokupio Denis oko 9 sati ujutru nakon što je bila pozvana u hotel "Casa Blanca" u Sameu, koji je otprilike sat vremena udaljen od mesta gde su pronađena tela.

Kasnije se ispostavilo da su Denis i nepoznati vozač pokupili Najeli kasnije tokom dana. Popodne, Denis se vratila u svoju kuću sa svojom prijateljicom. Uveče im se pridružila pevačica Julijana i rekla rođacima da ide da se nađe sa prijateljem. Julijana je potom postavila status na Vocapu, a na snimku se vide njih tri koje pevaju u automobilu. Nakon toga im se izgubio svaki trag i niko ne zna šta se dalje dešavalo.

(MONDO)