Zaposleni u jednoj prodavnici u okrugu Gvinet u Džordžiji kažu da su mislili da se naoružani pljačkaš šalio kada je izvukao pištolj i tražio novac iz njihove kase. Policija u Dulutu je 7. juna saopštila da je muškarac obučen u crno ušao u prodavnicu "Sweetwater Package Store" i uperio pištolj u jednog od zaposlenih, ali to ih uopšte nije uznemirilo. Svi su se smejali, a zaposleni su nastavili da prozivaju sledeće kupce, prenosi VSBTV.

Postalo je ozbiljnije kada je tražio novac i počeo da preti većem broju ljudi nečim što je ličilo na pištolj u čarapi. Policajac Ted Sadovski rekao je da se policajac pojavio u radnji tražeći pljačkaša, ali da je on već trčao niz ulicu. Sedam dana kasnije, specijalne policijske ekipe upale su u stan 42-godišnjeg Tajrika Brajta.

"Ovakvi zločini mogli su da postanu smrtonosni zbog nekoliko stotina dolara", rekao je Sadovski. Brajt je negirao umešanost u pljačku. Međutim, zbog snimka nadzorne kamere, policajci su pronašli delove odeće koju je nosio razbojnik. "Locirali su cipelu i pantalone koje je nosio tokom pljačke", rekao je Sadovski. Trenutno se nalazi u zatvoru okruga Gvinet pod optužbom za oružanu pljačku.

(MONDO)