• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POTRČITE DA REZERVIŠETE LETOVANJE U GRČKOJ U SEPTEMBRU! Cene SMEŠNE u odnosu na sezonu, 7 dana u apartmanu 125€ po osobi

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Ovo su cene za najjeftinije letovanje u Grčkoj u septembru 2023. godine! Omiljene destinacije Srba, a dvoje može da odmara nedelju dana u apartmanu na moru za samo 200€!

 Najjeftinije letovanje u Grčkoj u septembru 2023 Izvor: Shutterstock

Letovanje u Grčkoj u septembru je odličan izbor za avanturiste, sve koji ne vole prejako Sunce ili ne zavise od školskog raspusta kako bi isplanirali svoj godišnji odmor. Istražili smo kakve su cene u Grčkoj za letovanje u septembru 2023, i iznenadićete se - jeftino je!

Cene letovanja početkom septembra u Grčkoj su već prilično niske. Skromniji apartman možete pronaći u Stratonionu, po ceni od 200€ za dve odrasle osobe.

Ako želite vilu, i to sa četiri kreveta, jednim bračnim i jednim na sprat, takvo letovanje u Grčkoj u septembru 2023. godine koštaće vas 26.000 dinara, odnosno malo više od 220€. Naravno, ovo se odnosi samo na smeštaj, dok ćete za prevoz morati dodatno da doplatite. Ovakvu vilu pronašli smo na Stavrosu koji je Srbima uvek popularan za letovanje u Grčkoj.

Nea Skioni, Kriopigi i Pefkohori koji Srbi često biraju za letovanje u Grčkoj, u septembru su takođe povoljni. Studio apartman za dve osobe platićete ravno 250€ za dvoje, odnosno svega 125€ po osobi!

Ovo su najjeftinije opcije za letovanje u Grčkoj u septembru 2023. godine, ali uvek računajte na to da ćete platiti i put i gorivo, kao i hranu. Ipak, smeštaj za letovanje u Grčkoj u septembru 2023. godine daleko je jefiniji od opcija u jeku sezone. Jedno noćenje po osobi izađe na svega 17,8€!

Pročitajte i koje su najlepše plaže u Grčkoj, a ako želite drugu destinaciju, ovo su opcije za letovanje u Bugarskoj!

BONUS VIDEO:

Pogledajte

04:13
NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA
Izvor: Kurir teleivizija
Izvor: Kurir teleivizija

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image