• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TURISTA ŠOKIRAN RAČUNOM U RESTORANU, NEVEROVATAN RAČUN! Priča stigla do medija - "Koristili smo tanjire i podmetač"

Autor Aleksandar Blagić

Jedan turista je u restoranu na jezeru Komo naručio vegetarijanski sendvič punjen pomfritom, ali je zamolio konobare da mu preseku na pola da bi mogao da ga kasnije podeli sa prijateljem. Tu "uslugu" su mu naplatili dva evra.

 Turisti u restoranu na jezeru Komo naplatili 2 evra sečenje sendviča Izvor: Italy Together/Youtube/Screenshot Tripadvisor/

Jedan turista koji je iz okoline Milana došao u restoran na čuvenom i prelepom jezeru Komo, imao je neprijatno iskustvo zbog računa, a to je na kraju završilo i u medijima. On je tražio vegetarijanski sendvič punjen pomfritom, ali je zamolio da mu iseku na pola da bi ga kasnije podelio sa prijateljem, piše "Jutarnji list".

Tu "uslugu" su mu naplatili dva evra što je njega razbesnelo. Račun je uredno platio, ali je kasnije ostavio na "TripAdvisor" lošu ocenu restoranu - jednu zvezdicu.

Ovaj restoran ima prosečnu ocenu 4,5, a ovaj neimenovani turista im je dao lošu ocenu, a nakon toga je fotografisao račun i podelio ga na društvenim mrežama. Na računu se vidi da je cena vegetarijanskog sendviča 7,50 evra, "Koka kola" je 3,50 evra, voda je 1,50, a espreso je 1,20 evra.

Vlasnica restorana Kristina Biaki je za italijanske novine "La Repubblica" izjavila da se dodatni zahtevi naplaćuju. Branila se rečima da je korišćeno više tanjira i da je za njihovo pranje utrošeno više vremena i sredstava.

"Dodatni zahtevi imaju cenu. Morali smo koristiti dva tanjira umesto jednog i vreme za njihovo pranje se udvostručuje, a zatim i dva podmetača. Nije to bio običan tostirani sendvič, unutra je bio i pomfrit. Trebalo nam je vremena da ga prepolovimo", rekla je ona i dodala da se mušterija nije žalila prilikom plaćanja računa.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:10
"U BUDVI LEŽALJKE I DO 200 EVRA" Ivan Gajić uživo iz CG otkrio kakve su cene na primorju: Bez 50 € u restoran se NE POJAVLJUJTE
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

nemirko

Hrana treba da bude jeftina i vise bi se prodalo.

Serbia forever

Ovima, što traže vegetarijanski sendvič, sve bih duplo naplaćivao....

mirko

Nasi ljudi se ne zale sto cene skacu, ipak smo mi ekonomski tigar.

special image