Grupa milionera rezervisala je ceo luksuzni hotel za orgije, a menadžer i osoblje su bili neprijatno iznenađeni kada su milioneri otišli i za sobom ostavili scene kao iz horor filma. Ceo hotel bio je prekriven izmetom i raznim ljudskim izlučevinama.

Anonimni vlasnik hotela kojeg je dočekao šokantni nered, u jednoj od svojih ispovesti prisetio se sobe iz noćne more koju su morali da čiste. Soba je bila prekrivena krvlju i izmetom koji su pronađeni na zidovima, podu, čak i plafonu hotelske sobe.

Radnik hotela koji je želeo da ostane anonimam tvrdio je da je pronašao krv, fekalije i mrlje od sperme, rekao je u video ispovesti za Vice. Njegov znatiželjni kolega doneo je posebno ultraljubičato svetlo kojim je otkrio mrlje ljudskih izlučevina na plafonu kupatila i zidovima spavaće sobe.

Menadžer hotela, koji radi u hotelijerstvu već deset godina, rekao je da što je soba skuplja, češće je da se gosti prema vama ponašaju kao da niste ljudsko biće, ophode se bez imalo poštovanja, ili vas tretiraju da neku nižu rasu.

Pravi problem većine luksuznih hotela su oni koji gosti koji za jednu noć potroše kao na luksuzno venčanje, a imaju intimne odnose u bazenu, leže goli na šankovima i imaju tematske sobe sa "posebnom lozinkom" za ulaz, a da bi se apartmani vratili u prvobitno stanje nekad je potrebna kompletna renovacija. Ipak, novac koji su spremni da iskeširaju dovoljan je za opremanje celog jednog hotela.

Kao da sve ovo nije bilo dovoljno osoblju hotela, već su morali da jedan par zamole da nakratko prestanu sa intimnim odnosima pre nego što dođe spremačica da pospremi sobu. Osoblje koje je zaduženo za održavanje hotela svedočilo je najviše o neobičnim i divljim orgijama, uključujući incident u kojem je gost otkinuo glavu tuša.

Menadžer hotela objasnio je kako je gost pričvrstio analnu sondu dugu 120 centimetara na tuš s višestrukim postavkama na drugom kraju. "To je bilo odvratno onoliko koliko možete da zamislite. Nakon sve te drame i mentalnih trauma koje smo preživeli zbog ove grupe koja je orgijala, a tome je svedočilo 30-ak zaposlenih, na kraju smo dobili samo 20 dolara balšiša", zaključio je menadžer.

BONUS VIDEO:

Stvari koje sam tražila pre udaje za milionera Tiktok/lionlindaa

(MONDO)