Protiv žene (40) u ruskom gradu Rostovu na Donu u toku je istraga jer je, kako se sumnja, bila u intimnoj vezi sa posinkom koji ima samo 12 godina.

Majka dečaka se ponovo udala pre nekoliko godina, a njegov otac je živeo u građanskom braku sa Natalijom. Sin je živeo sa majkom, ali je ostao u kontaktu sa ocem i često ga posećivao. Prema rečima izvora portala KP.ru, muškarac i njegova nova partnerka su često pili.

Otac bi često zaspao od alkohola, a žena bi ostajala sama sa posinkom. Kako se navodi, jedne večeri je zavela dečaka i stupila sa njim u intimnu vezu koja je trajala dva meseca. Natalija je dečaku slala poprilično očigledne poruke. Na primer, napisala mu je da ga "mnogo voli i da joj nedostaje". Jednu od poruka videla je majka ovog učenika petog razreda, koja se odmah javila policiji.

Suočena sa optužbama, maćeha je tvrdila da je dečaka volela isključivo kao svog posinka. Ipak, pokrenut je krivični postupak, a zbog odnosa sa maloletnikom preti joj 10 godina robije.

BONUS VIDEO: 

PEDOFILI VRBUJU ŽRTVE TAKO ŠTO IH "PODRŽAVAJU" U JEDNOJ STVARI! Raković: Roditelji sa svojom decom MORAJU uspostviti poverenje kurir televizija

 (MONDO)