Zastrašujući video-snimak pojavio se na Jutjubu i prikazuje dva ogromna pitbula kako napadaju čoveka u invalidskim kolicima na ulici na Floridi. Razjareni psi su kidali čoveka i toliko jako ga vukli da je od siline ispao iz kolica na ulicu. Na ulici su se u trenutku napada zadesile komšije koje su bile zgrožene prizorom ali i nemoćne da spreče zveri u svojoj nameri, preneo je američki sajt local10.

Psi, koji su bili zatvoreni u obližnjem dvorištu, pobegli su iz ograđenog prostora pod pretpostavkom da su bili gladni jer je vlasnik bio u zatvoru. Oni su nesrećnom muškarcu kidali komade mesa sa tela, a nakon što je spasen, odmah je transportovan u bolnicu gde je podvrgnut operaciji zbog teških povreda na rukama.

Žrtva, poznatiji kao Smoki, na kraju je izvučena iz kandži psa zahvaljujući prolaznicima koji su trubili iz svojih automobila što je uspelo da omete kučiće. Obe životinje su bile dobro poznate komšiluku, a jedan sused je za psa pod nadimkom Bu-bu rekla da je delovao "miroljubivo", preneo je dalje local10.

Kako se pretpostavlja, psi su napali čovek jer su bili gladni i uplašeni. Nakon ovog incidenta njih je zaplenila Služba za životinje okruga Majami-Dejd, koja razmatra da li da ih uspava: "Ako se utvrdi da ovi psi predstavljaju zabrinutost za javnu bezbednost, odeljenje bi humano eutanaziralo pse u skladu sa Poglavljem 5 kodeksa okruga Majami-Dejd", rekao je portparol.

BONUS VIDEO:

"POKUŠAVAMO DA SPASIMO ŠTO VIŠE, ALI TEMPERATURA JE PREVISOKA!" Načelnik sektora za vandredne situacije: Prognoze nisu dobre Kurir televizija

(MONDO/U. M.)

h

ttps://mondo.rs/kolica/tag3193/1