Neidentifikovani muškarac preminuo je rano jutros oko pet časova nakon što su ga upucali policajci na jugoistoku Londona, piše "Skaj Njuz". Veruje se da se radi o muškarcu koji ima oko 30 godina.

Bio je naoružan, sumnja se da je kod sebe imao samostrel i pretio je da će povrediti stanovnike na adresi u Sauvarku u Londonu. Ušao je na tuđ posed nakon čega je policija reagovala.

"Čovek je ušao na tuđ posed, nakon čega su policajci reagovali i zapucali. Službenici i bolničari su mu odmah pružili prvu pomoć, na licu mesta, ali je muškarac preminuo", rekli su iz policije.

Dvojica stanara kuće u Bajvoter Plejsu zadobila su lakše povrede tokom incidenta. Policija je pokušala da razgovara sa muškarcem, ali su reagovali nakon njegovih pretnji.

"Lokalni službenici su pokušali da razgovaraju sa muškarcem, ali su nakon pretnji, pozvani naoružani policajci koji su reagovali. Poslali smo istražitelje na lice mesta, a policija je objavila proceduru incidenta kako bi počeli da prikupljaju dokaze. Naša istraga je u vrlo ranoj fazi", rekao je portparol Metropoliten policije.

BONUS VIDEO:

Rus objavio: "Moja prva pucnjava u Srbiji" Instagam/

(MONDO/A.B.)