Lolita Bogdanova, poznatija kao Lola Zečica, slikala se bez brusa ispred Kremlja na Crvenom trgu u Moskvi 2021. godine i zbog toga je protiv nje pokrenuta istraga, prenosi "Dejli Mejl". Bogdanova je poznata ukrajinska manekenka i model Onlyfans-a.

Ona je tada pokazala grudi pred kamerama, a stavljena je na međunarodnu poternicu Kremlja danas po nalogu ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova, piše ruski portal "Readovka". Ova fotografija je tada izazvala pravi skandal jer se u pozadini vidi i katedrala Svetog Vasilija, ona se u međuvremenu izvinila svim vernicima, ali je saopštila da je fotografija nastala godinama ranije i da ga nije ona objavila.

Not supplied / WillWest News / Profimedia Lolita Bogdanova

Bogdanova nije uhapšena, ali je potpisala sporazum po kojem neće napuštati Rusku Federaciju do završetka istrage. Jedan crkveni zvaničnik je izneo zahtev da ona iskaže "pokajanje".

Trenutno nije poznato da li je u Rusiji, veruje se da je u inostranstvu. Lolita Bogdanova je poreklom iz Makijevke u Ukrajini koja je sada pod kontrolom ruske vojske.

BONUS VIDEO:

"RUSIJA NA PROLEĆE UDARA IZ NEOČEKIVANOG PRAVCA?!" Stručnjak uverava: Krenuće na KIJEV, NATO može da ih spreči samo na jedan način kurir televizija

(MONDO/A.B.)