• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAPRENE CENE U OMILJENOJ ZEMLJI SRBA ZA LETOVANJE: Apartmani skuplji i od hotela u Turskoj

Autor Aleksandar Blagić

Drastično su skočile cene najama apartmana u Grčkoj.

 Cene smeštaja u Grčkoj 2024 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Tokom proleća 2023. godine, cene najama apartmana skočile su za oko pet do 10 odsto, a sada se taj trend rasta cena nastavlja. U prilog tome govore i ponude u brojnim turističkim agencijama.

Što se tiče Nikitija, apartman u junu košta 278 evra po osoba, dok je za isto mesto krajem jula i početkom avgusta potrebno izdvojiti do 588 evra. Ako biste odabrali najam celog smeštaja, platićete ga 100 evra manje - 488.

Najam studija/apartmana

Ako tražite cenu najma studija/apartmana, one idu i preko 1.000 evra. Za 10 dana početkom juna treba da izdvojite 920 evra, dok je već prvi naredni termin 1.040 evra.

Što se tiče konkretnih mesta, Sarti ostaje nešto povoljniji. Cene se kreću u drugoj nedelji juna od 258 evra po osobi do 438 evra za isti termin u drugoj nedelji avgusta.

Treba uračunati i da su ovo cene sa prevozom. To se svakako više isplati ako ne planirate da obilazite okolne plaže svojim kolima.

Kada se doda novac koji vam je potreban za boravak na moru - hrana koju nemate u smeštaju, najam ležaljki, dolazi se do prilične sume novca i letovanje koje vas može koštati i više od 1.000 evra. Ukoliko želite da prođete malo jeftinije, u Ljoret de Maru 10 noćenja košta 66.000 dinara, dok u Turskoj može da se letuje u hotelu 10 dana za 100.000 dinara.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

07:29
ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(Telegraf/MONDO/A.B.)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Machiaveli💯

Nije poskupelo bas toliko dramite bezveze, platio sam ove godine vise za nekih pedesetak eura sto nije strasno!!! Ljudi samo kukaju i letuju kao klosari, a na more se ne ide ako nemas novca to je valjda svima jasno da to nije odmor... Idu po tim nekim socijalnim olimpijskim i solunskim regijama i zderu parizer na plazi.... Sva sreca pa mogu sebi da omogucim da ne letujem u Grckoj sa srpskim turistima, da malo odmorim mozak od tog srpskog mentaliteta!!!!

special image