U ovom gradu, koji je važan industrijski centar, a koji je nekada važio i za "seks prestonicu Kine" sasvim je u redu da muškarac ima više devojaka.

Većina ljubavnica su devojke koje rade u fabrikama, a da bi njihovi muškarci ostali sa njima u vezi one im i plaćaju. Mnoge od njih nadaju se dobroj udaji.

Radnice kada dođu da rade u fabrikama u ovom gradu dobiju samo spavaonice koje dele sa drugima, tako da mnoge iznajmljuju sobe u gradu kako bi se viđale sa ljubavnicima. Dešava se i da i parovi dele sobe koje su podeljene samo improvizovanim pregradama - najčešće tkaninama.

Iako je ostatak Kine šokiran, ovaj način života i druženja je postao jedno od pravila među fabričkim radnicima.

Čovek po imenu Li Bin kaže da ima tri devojke, da sa jednom živi, sa drugom je u romantičnoj vezi , a treća mu je ljubavnica. On ističe da sve one znaju jedna za drugu.

Drugi muškarac Ksiao Lin kaže da i on ima tri devojke i da je to sasvim normalno i da i njegovi prijatelji imaju po nekoliko devojaka.

"Ako bih imao jednu devojku, bilo mi mi neprijatno", objasnio je Ksiao Lin, a preneo "Dejli mejl."

On dodaje da su svi mladi i da je u redu da se zabavaljaju i po nekoliko godina, a kada dođe vreme za udaju devojke odlaze kući.

"One su i dalje pristojne žene", kaže Ksiao Lin.