• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loši dani za Merkelovu (FOTO)

Izvor Tanjug

Nemački demohrišćani, na čijem čelu je kancelar Angela Merkel, gube na popularnosti i, kada bi u nedelju bili izbori, za njih bi glasalo 37 odsto Nemaca.

To je najlošiji rezultat od maja 2013. godine, pokazala je najnovija anketa instituta za istraživanje javnog mnjenja Emnid.

Nemci su nezadovoljni politikom prema izbeglicama koju vodi Merkelova, a anketa, sprovedena za "Bild am Zontag", pokazala je da je Socijaldemokratska partija (SPD) profitirala od gubitka popularnosti Merkelove i da bi za SPD glasalo 26 odsto Nemaca, dok bi za "Alternativu za Nemačku" (AfD) glasalo čak sedam odsto Nemaca.

"AfD", koja na prošlim saveznim iizborima "za dlaku" nije ušla u Bundestag, partija je desničara i evroskeptika, koja "profitira" od aktuelne situacije u vezi sa navalom izbeglica na Nemačku.

Nepromenenja ostala je popularnost dve opozivione partije, Levice (10 odsto) i Zeleni (devet odsto), kao i vanparlamentarne partije Liberali, bivšeg šefa diplomatije Gvide Vestervela, kojoj bi pet odsto Nemaca dalo svoj glas.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

. . .

hitler im se okrece ko na raznju nemačka prenapunjena turcima,romima,. . .i sad sirijci. . .ajmo svi mi iz srbije masovno u nemacku nesvidjanam se standard ovde . . .čast izuzecima. . .pravim i iskrenim izbeglicama al ovo je seoba CELOG JEDNOG NARODA VERE . . . ISLAMIZACIJA A MERKELOVA JEDNOSTAVNO NERADI U KORIST SVOJIH GRADJANA . . . Kad su madjari POSTALI PRIMER! ! ! Moras braniti svoje

special image