Poli (32) ima poseban kalendar na svom iPadu na kojem su posebnim posebnim bojama obeleženi termini za seks sa svakom od njegove tri žene.

Seks traje koliko i njegova omiljena pesma, kako bi sve tri bile podjednako namirene.

Poli je sebe nazvao "gospodar žena" i ima posebnu rutinu za seksualno zadovoljavanje sve tri žene.

Kada ga je prva žena Vanesa Hasl (31) napustila posle trogodišnje veze jer ju je varao sa još dve žene, Poli je bio očajan i nadao se da će mu se Vanesa vratiti.

Ali ona nije ni sanjala da će završiti u vezi sa čovekom iz modnog biznisa i još dve njegove nove žene - Hejzel (27) i Lejdi (25).

Sada Poli, Vanesa, Hejzel i Lejdi žive srećno u Nju Džersiju, SAD.

Sve tri žene, koje između grudi imaju iste tetovaže Polijevog lika, kažu da su biseksualke i da svi redovno upražnjavaju "četvorku" i izlaze na večere zajedno.

Žene kažu i da su najbolje prijateljice i zajedno idu i u teretanu posle posla i odgajaju Polijevo troje dece koje je dobio sa Vanesom i Lejdi.

Sve su uzele prezime Hasl i Poli im je napravio i majice sa natpisima žene sestre" i "Poligamija".

"Kada sam rekla Poliju da hoću da budem u vezi sa njim, Hejzel i Lejdi, on je plakao od sreće, kao da smo se konačno svi zajedno usrećili. To je spasilo naš brak", kaže Vanesa.

Vanesa dodaje da je joj je svaki dan kao san u kojem uživa sa svojim mužem i najboljim drugaricama.

"To je i prava avantura", kaže Vanesa.

Poli, koji je takođe istetovirao svoje partnerke na grudima, priznaje da život sa više žena iziskuje prilično organizovanja i planiranja.

"Imam poseban kalendar na mom iPadu u kojem sam svaku ženu označio različitom bojom kako bih bio siguran da ću biti nasamo s njom i kako bih svakoj pružio pažnju koju zaslužuje. Obožavamo da se doteramo i izađemo zajedno na fensi večeru. Ljudi blenu u nas kada ulazimo u restoran, ali nas baš briga", kaže Poli.

On dodaje da nekada odvedu decu kod baka i deka, a njih četvoro uskoče u džakuzi u kojem imaju neverovatno dobar seks ili se seksaju u dnevnoj sobi.

"Hoću da se uverim da su Vanesa, Lejdi i Hejzel jednako zadovoljene, pa pustim pesmu i imam seks sa svakom u dužini trajanja te pesme", objašnjava Poli.

Njih četvoro imaju i svoj blog a pratiocima na društvenim mrežama poznati su kao "Polijeve žene".