TO JE LJUBAV

NEUSTRAŠIVI HEROJ: Dečak (6) spasao sestru od ZVERI

Autor Sandra Krstanović

Hrabri dečak (6) postao je heroj na društvenim mrežama, kada je bez oklevanja žrtvovao sebe da bi spasao sestru.

Izvor: Instagram/ nicolenoelwalker

Njegova tetka nije izdržala da na društvenim mrežama ne napiše detljno kako je njen nećak uskočio i zaštitio svoju sestricu koju je napao pas.

"9. jula moj 6-godišnji nećak Brdžer spasio je život svoje sestre tako što je stajao između nje i psa koji se spremao da je napadne.Nakon što ga je pas nekoliko puta ugrizao za lice i glavu, uhvatio je sestru za ruku i potrčao s njom", napisala je tetka Niki Valker na Instagramu.

Možda će vas zanimati

"Kasnije je rekao:" Ako bi neko morao umreti, mislio sam da bih to trebao biti ja ", objasnila je u ponedjeljak gospođa Valker

Mali junak se sada odmara kod kuće, a njegova tetka je napisala da se Bridžer već pokušavao osmehnuti.

"Njegove rane izgledaju mnogo bolje! Odličan je, a njegova sjajna ličnost je netaknuta. Još se ne može previše nasmešiti, ali namignuo je dok sam mu čitala neke vaše komentare", napisala je gospođa Valker.

Porodica je preplavljena zahtevima da pošalju donacije hrabrom dečaku, ali gospođa Valker je rekla da njen nećak ima samo jedan zahtev.

"Bridžer je veliki ljubitelj nauke, posebno geologije. Tako da ću otvoriti profil u kome će ljudi moći da podele sa njim slike hladnih stena koje vide", napisala je tetka i pozvala sve da mu ispune želju.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.