Zgrabio devojčicu za vrat

HOROR SNIMAK U RESTORANU: Muškarac pokušao da KIDNAPUJE dete pred majkom usred bela dana! (VIDEO)

Autor Tamara Sekulović

Muškarac koji je pokušao da kidnapuje četvorogodišnju devojčicu u jednom restoranu u Južnoj Africi, brzim reagovanje majke deteta i gostiju restorana je savladan i priveden.

Izvor: YouTube/Printscreen/ Jenny Miler

Na šokantnom snimku koji su uhvatile sigurnosne kamere restorana na Floridi u Južnoj Africi, vidi se kako dve žene sede za stolom sa devojčicom usred bela dana i pričaju, kada se odjednom izvan ograde restorana pojavljuje nepoznati muškarac (24).

U trenutku kada se jedna od žena okrenula ka njemu, on je preskočio naglo ogradu i krenuo pravo prema detetu koje je zgrabio za vrat i pokušao da ga odvuče.

 Majčinski instinkti su ipak bili brži od njegove namere da kidnapuje devojčicu, pa se žena bacila preko stola i pokušala da ga zaustavi tako što se očajnički uhvatila za svoje dete. Od siline koju je muškarac upotrebio, vidi se kako je i nju povukao preko stola dok je vukao devojčicu, a tada se priključila i druga žena u nameri da ga zaustave.

Pojavio se utom i vlasnik restorana koji je ščepao napadača i oborio ga na zemlju, a onda mu se pridružilo još ljudi koji su dotrčali sa ulica, dok su ženu i dete povukli na sigurno, dalje od njega.

Konačno je stigla i policija koja je preuzela napadača od vlasnika restorana i uhapsila ga.

Kidnapovanje Južna Afrika
Izvor: YouTube/ Jenny Miler

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.