Maljave grudi

ŽENE "ODLEPILE" ZA GRČKIM PREMIJEROM: Micotakis SKINUO KOŠULJU - mreže se usijale od komentara! (FOTO)

Autor Tamara Jovanović

Premijer Grčke Kirijakos Micotakis postao je medijska senzacija kada je otkopčao košulju da bi primio drugu dozu vakcine protiv kovida-19.

Izvor: YouTube/printscreen/GZERO Media

Micotakis je na društvenim mrežama objavio video s komentarom - druga doza vakcine i sve bi se na tome završilo da, umesto da zavrne rukav, nije do pupka otkopčao košulju i razotkrio svoje poprsje.

Britanci su na Tviteru u šali pitali da li će i Boris Džonson poći za njegovim primerom, dok su drugi kometarisali da "imitira Putina", aludirajući na čuvenu fotografiju ruskog predsednika kako nag do pasa jaše na konju.

 "Heteroseksualac sam, ali čak i ja vidim da je zgodan muškarac", napisao je jedan tviteraš, a drugi je primetio da bi to moglo da podstakne ljude da se vakcinišu.

"Grčki premijer Krijakos Micotakis radi sve što je u njegovoj moći da proda narodu vakcinu protiv kovida-19", napisao je on.

"Kirijakos Micotakis je neopisivo seksi. Letim prvim avionom za Grčku", napisao je korisnik Edvin Vilijams.

"Mislim da je vežbao pred ogledalom", napisala je jedna žena, a druga je poslala kometar: "Mamma mia!"

Prvu dozu Micotakis je primio 27. decembra prošle godine zajedno s predsednicom Grčke Katerinom Sakerlaropuluom, i oni su bili među prvima koji su se vakcinisali u toj zemlji

Micotakis je predsednik partije Nova demokratija od 2016. godine, ali je verovatno stekao nove pristalice posle ove fotografije.

Bio je među prvima u Grčkoj koji su primili prvu dozu vakcine u decembru, nakon što je odlučeno da će "državni i politički vrh", pored medicinskih radnika u prvim redovima borbe, biti prvi u redu za vakcinu.

Prema oficijalnim podacima, od početka vakcinacije u Grčkoj do prošle subote ukupno je vakcinisano 79.744 građana.

(Mondo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi