Kamere sve snimile

KAKO JE DEVOJČICA (9) NASAMARILA MANIJAKA: Pratio ju je do kuće, ne sluteći da njegova "žrtva" ima plan! (VIDEO)

Autor Tamara Sekulović

Snimak sa sigurnosnih kamera jedne stambene zgrade u Moskvi, privukao je veliku pažnju javnosti zbog neverovatne hrabrosti jedne devetogodišnje devojčice.

Izvor: YouTube/printscreen/RT

Varja (9) je na putu ka kući primetila da je prati jedan muškarac i odmah osetila da nešto nije u redu. Umesto da trči i reaguje u panici, mala Ruskinja je smireno ušla u zgradu znajući da joj je manijak za petama. Ono što on nije znao je da postoje kamere koje snimaju svaki njegov korak, ali i da Varja ima plan.

Krećući se ka liftu zgrade, devojčica je uspela da nasamari progonitelja i umesto ka liftu, skrene ka delu gde su poštanski sandučići. Nesvestan ove obmane, muškarac je krenuo ka lifru i brzo počeo da pritiska dugmiće, misleći da je devojčica već ušla u lift. Na kameri se vidi kako Varja smireno i polako kreće nazad na ulaznim vratima zgrade, kao i manijak koji polazi za njom kada shvata da je prevaren.

Čim je izašla iz zgrade, devojčica se tu našla sa ocem koji je prijavio nepoznatog muškarca i pozvao policiju koja je privela progonitelja. Ispostavilo se da je u pitanju registrovani pacijent iz jedne mentalne ustanove, ali nisu podignute nikakve optužnice, jer zločin nije počinjen.

Na mrežama su mnogi bili ljuti zbog ovakvog ishoda, ali su hvalili hrabrost male Varje i njeno brzo razmišljanje koje ju je spasilo od potencijalnog napada.

Devojčica i manijak
Izvor: YouTube/RT

(Mondo)

Tagovi