HOROR

MONSTRUOZAN ZLOČIN: Otac ubio sina (2) i desetomesečnu ćerku zbog teorija zavere, policiji rekao da su imali ZMIJSKI DNK

Autor Veljko Petranović

Vlasnik škole za surfovanje u Kaliforniji Metju Tejlor Koleman (40) optužen je za ubistvo svoje maloletne dece u Meksiku.

Izvor: YouTube/Pritnscreen/ FRONTLINE PBS | Official/ABC News

Inače pobornik teorija zavera o organizaciji "QAnon" i Iluminatima, Koleman je priznao ubistva, a zločin je "objasnio" time kako je to uradio jer bi mu deca ''prerasla u čudovišta pa je morao da ih ubije''.

Agentima FBI je ispričao kako je svog sina (2) i 10-mesečnu ćerku ubio puškama za podvodni ribolov, a rekao je i kako su ga ''teorije zavere navele da veruje da je njegova žena deci prenela svoj tzv. "zmijski DNK'', prenosi NBC.

Supruga je nestanak prijavila prošle nedelje nakon što je Koleman izveo decu bez da joj je rekao gde idu. Putem aplikacije "Find My iPhone" videla je kako je poslednji put njegov mobilni telefon bio upotrebljen u Rozariti, gradu u Meksiku, a Koleman je u ponedeljak uhapšen pošto je granična policija u njegovom kombiju pronašla krv u vozilu.

Zmijski DNK je pojam povezan sa teorijom zavere prema kojoj "ljudi gušteri" tj. reptiloidni vanzemaljci tajno upravljaju svetom, kao i da su preuzeli sve važne položaje u vladi, bankarstvu i Holivudu.

(MONDO/Večernji)