Svet

HOROR U RESTORANU BRZE HRANE! Naručila pljeskavicu, u njoj zagrizla LJUDSKI PRST - odmah reagovala i policija!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Žena šokirana jezivim otkrićem u restoranu brze hrane - našla ljudski prst u pljeskavici!

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Odvratna scena dogodila se u jednom restoranu brze hrane u Boliviji, prenose strani mediji. Žena je poručila hamburger, a u njemu dobila ljudski prst koji je već bio u fazi truljenja!

Estefani Benitez redovno je išla u restoran "Hot burger" u Santa Kruzu de la Sijera, a kaže da je zagrizla omiljenu brzu hranu kada je shvatila da nešto nije u redu.

Ispljunula je komad odsečenog ljudskog prsta, koji je već počeo da truli, a zatim napravila scenu u restoranu! Zaposleni su se potpuno zbunili i uopšte nisu umeli da joj objasne otkud parče prsta u mlevenom mesu, rekavši samo da se meso priprema i pakuje na drugom mestu a da ga oni samo peku i serviraju.

"Dok je ona vikala, i snimala mobilnim ceo incident, oni su nastavili da spremaju hranu kao da se ništa nije desilo", rekao je za lokalne medije jedan od očevidaca.

U celu priču uključila se i policija, da bi na kraju bilo utvrđeno da prst pripada jednom radniku mesare u kojoj se priprema mleveno meso za ovaj lanac restorana.

"U pitanju je nesrećni incident", saopštio je lanac "Hot burger" nadajući se da će se na tome završiti, ali je restoran u kom se ova gadost dogodila odmah zatvoren i novčano kažnjen.

(MONDO)