Svet

LOPOV ĆE OVU BAKU PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA: Snimak pokušaja pljačke postao viralan - niko nije očekivao ovo (VIDEO)

Autor Tamara Sekulović

Sigurnosne kamere zabeležile su momenat kada je jedan mladić iz opklade odlučio da opljačka staricu na ulici, ali nije očekivao ovo...

Izvor: Youtube/ RT/screenshot

Ruski mediji RT objavio je snimak bakice stare oko 70 godina iz grada Petrovka u Amurskoj oblasti koja nije ustuknula pred drskim razbojnikom na ulici iako je nasilnik bar deset puta bio jači od nje i fizički i u nameri da je opljačka.

Naime, snimak je objavila lokalna policija i na njemu se vidi na snimcima sigurnosnih kamera kako razbojnik prilazi s leđa starici otima joj torbu.

Međutim, starica se nije predala nego je čvrsto zgrabila svoju imovinu i nije puštala ni kada je nasilnik nastavio da vuče i otima. Ona je čak pala i na asfalt, a pljačkaš ju je onda vukao po ulici i pokušavao da joj olabavi stisak na torbici. Ipak, nije uspeo i u jednom trenutku je odustao i pobegao kada je ovaj incident ugledao i prolaznik koji ga je pojurio. Samarićanin se posle vratio da pomogne baki i proveri da li je dobro, a pozvali su tada i policiju.

Policija uspela da identifikuje nasilnika i pljačkaša, a za to delo osumnjičen je dvadesetdvogodišnji mladić, koji je u pljačku krenuo i opklade nakon što se kladio sa društvom da će oteti starici torbu.

Simak je ubzo postao viralni hit na svim drvuštvenim mrežama o bakici koja je neumoljivo branila svoju trobu i po cenu života. Starici je ipak zbog ovoga bila potrebna lekarska pomoć.

Baba i pljačkaš
Izvor: YouTube/RT

(Mondo)