Užas!

SMRT KAO IZ HOROR FILMA! PROBUDIO SE I SHVATIO DA GA NEŠTO GRIZE: Umro mesec dana kasnije u JEZIVIM mukama!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Muškarac koji je usred noći shvatio da ga grize slepi miš preminuo je mesec dana kasnije u bolnici.

Izvor: YouTube/SuburbanWildlifeTV

Stariji muškarac umro je mesec dana nakon što je u sobi zatekao slepog miša, koji ga je ujeo za vrat. Si-En-En javlja da je neimenovani muškarac spavao u svojoj kući u okrugu Lejk u Ilinoisu, kada se usred noći probudio. Na vratu je osetio bol i shvatio da ga grize slepi miš koji se tokom noći uvukao u sobu.

Uspeo je da se izbori sa jezivim noćnim posetiocem i potraži pomoć. Životinja je testirana i utvrđeno je da je zaražena besnilom, ali je muškarac u osamdesetim godinama odbio da primi lekove koji bi sprečili infekciju i strašne posledice.

Simptomi su uskoro počeli da se pojavljuju, najpre bolovi u vratu i glavi, potom oduzimanje prstiju, poteškoće u kontrolisanju pokreta ili govora, upozorili su zdravstveni zvaničnici Ilinoisa.

Muškarac je preminuo skoro mesec dana nakon ujeda, od bolesti koja je zahvatila centralni nervni sistem i važi za jednu od najsmrtonosnijih zaraznih bolesti.

Najveći broj slučajeva besnila u Americi izazivaju upravo slepi miševi, a iako će većina ljudi, logično, shvatiti da ih je životinja napala, oni kojima se dogodi u snu možda neće znati šta im se dogodilo ako ih ne probudi bol, jer ujed slepog miša ostavlja vrlo slab trag.

(MONDO)