Svet

ŠOKANTNO! POLITIČAR GO NA SASTANKU! Skinuo gaće pred kolegama, smeje mu se ceo svet! (VIDEO)

Autor Uroš Matejić

Ostali učesnici sastanka pokušali su da se ne fokusiraju na Petlina i nastavili su sastanak kao da se ništa nije desilo.

Izvor: east2west news/printscreen

U jednoj od najvećih neprijatnosti od početka pandemije, kada su u pitanju sve popularniji Zum pozivi, ruski političar se skinuo go i ušao pod tuš nakon što nije isključio Zoom kameru tokom disciplinskog sastanka. Na snimku se vidi kako Maksim Petlin (48), član antikremljanske partije Jabloko, ustaje od svog stola, svlači se i paradira go pred kamerama u svojoj kući u Jekaterinburgu.

Ostali učesnici sastanka pokušali su da se ne fokusiraju na Petlina i nastavili su sastanak kao da se ništa nije desilo. Ali snimak sa disciplinskog saslušanja je procurio na društvene mreže. Na pitanje o navodnoj "sramoti" kako su nazvali ruski mediji, Petlin je rekao: "Da li sam se pojavio go? Kakva je ovo glupost? Danas je bio onlajn sastanak. Ne sećam da sam se pojavio go.", odgovorio je sarkastično.

Političar se skinuo go
Izvor: YouTube/Kaiyum

Njegova stranka nije komentarisala ovu malu "nezgodu". Ista ta stranka pre osam godina je stala uz tadašnjeg poslanika iz Jekaterinburga kada je optužen za iznudu i osuđen na tri godine zatvora.

Stranka je saopštila da je slučaj "izmišljen" od strane vlasti i da je Petlin "politički zatvorenik".

(MONDO)