Svet

OBRT U SLUČAJU MASAKRA U SOMBORU: Zdravko nije bacio bombu kad je ubio ženu i ćerke, evo ŠTA je prouzrokovalo eksploziju

Autor Veljko Petranović

Zdravko G. je danas u Somboru usmrtio svoju suprugu Miru, a potom zapalio kuću u kojoj su se u tom trenutku nalazile i njegove ćerke Anastasija (19) i Anabela (15).

Izvor: Kurir/Jasminka Miljuš

Kako saznaje "Kurir", na licu mesta u kuću nije bačena bomba, kao što su pojedini mediji objavili, već je eksplozija koja se čula najverovatnije posledica eksplozije plina zbog požara.

Krvavi pir dogodio se samo nekoliko dana nakon što je Goranović izašao iz zatvora, u kome je bio, prema nezvaničnim saznanjima, zbog nasilja u porodici.

Starija ćerka Anastasija imala je 19 godina i tek je završila srednju školu, a bavila se šminkanjem, dok je mlađa tek krenula u prvi srednje. Ubica je imao i sina, koji je prijavio požar u porodičnoj kući.

Zdravko, koji je pre četiri dana izašao iz pritvora u kom je bio zbog nasilja u porodici i imao zabranu prilaska ženi i deci, došao je juče u porodičnu kuću, iako zbog zabrane nije smeo.

(MONDO)