Svet

NEŠTO NIJE U REDU S PUTINOM I TO SE VIDI! Čovek kog izveštavaju američki ŠPIJUNI se oglasio - smem samo ovo da otkrijem!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Američki senator, član Obaveštajnog komiteta kojem agenti dostavljaju operativne podatke, na Tviteru je napisao da se vidi da "s Putinom nije sve u redu".

Izvor: YouTube/Sky News

Američki senator Marko Rubio objavio je tvit koji je za brzo vreme "zapalio" Internet. Republikanski senator, inače član Obaveštajnog komiteta Senata, komentarisao je stanje ruskog predsednika Vladimira Putina i nagovestio da "nešto nije u redu s njim".

Pratite naš blog uživo - sve o konfliktu Rusije i Ukrajine!

Rubio u okviru tog komiteta ima pristup informacijama koje dobavljaju američki obaveštajni agenti i napisao je sledeće.

"Voleo bih da mogu da podelim više informacija s vama, ali sve što mogu za sada da kažem je da je mnogima prilično očigledno da nešto nije kako treba kod Putina. Uvek je bio ubica, ali je sada njegov problem drugačiji i značajan. Bila bi greška pretpostaviti da će ovaj Putin reagovati isto kao i pre pet godina", napisao je on.

Putin je ranije pristao da se sastane sa Volodimirom Zelenskim, uputio je poruku ukrajinskom narodu, a mnogi se pitaju da li je govor kojim je najavio vojnu operaciju bio snimljen unapred. Pogledajte govor!

Vladimir Putin objavljuje početak invazije
Izvor: YouTube/RT

(MONDO)