Svet

TIGAR NAPAO RADNIKA U PARKU NA FLORIDI! Jeziv incident, čovek uradio ono što NIKAKO nije smeo! (VIDEO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Tigar je napao radnika u parku koji je ušao u njegovo stanište bez dozvole uprave, i to u trenutku dok se zver hranila.

Izvor: YouTube/BBC Earth

Radnik utočišta za tigrove na Floridi teško je povređen nakon što je ušao u ograđeni prostor u kojem borave životinje, za šta nije imao dozvolu. Zaposleni čije ime nije saopšteno je muškarac od 50 godina, koji je iz neutvrđenih razloga ušao u prostor za tigrove u parku "Vutens" u okrugu Kolijer na Floridi.

Drugi zaposleni, koji je obučen za staranje o opasnim životinjama, upravo je hranio tigra kada je muškarac ušao u njegov ograđeni prostor. Tigar ga je odmah napao i zadao mu povrede na obe ruke.

Tigar napao čoveka u parku na Floridi
Izvor: youtube/CBS Miami

"Ovaj incident lako je mogao da ima smrtonosne posledice, i sve dok javnost veruje da je bezbedno prići tigru i maziti ga, ili čak ući u njegovo stanište, ovo će nastaviti da se dešava", rekla je Debi Mecler iz udruženja PETA.

Ovo je drugi put za samo četiri meseca da je nekvalifikovani radnik povređen u susretu sa tigrom. U decembru je u Nejplsu na Floridi tigar napao Rivera Rozenkvista (26), koji je ušao u prostor za životinje iako za to nije bio obučavan i nije imao dozvolu uprave parka. Osoblje parka tada je hitno reagovalo i tigar je ubijen pre nego što je stigao da ga rastrgne.

(MONDO)

Tagovi