Svet

ŽENA RUSKOG MILIONERA BILA TRUDNA SA VOZAČEM?! Saznao za prevaru pa napravio masakr, 3 mrtvih u luksuznom stanu u Moskvi

Autor Uroš Matejić

Bogati ruski milioner, Vladislav Avajev, navodno je otkrio da je njegova žena imala aferu sa njegovim privatnim vozačem, pa ju je zato ubio.

Izvor: društvene mreže

Bivši zvaničnik Kremlja i potpredsednik Gasprom banke, Vladislav Avajev, pronađen je mrtav u njegovom elitnom moskovskom stanu vrednom 3,5 miliona dolara, a njega je pronašla 26-godišnja ćerka Anastasija, saopštila je policija.

Pored tela multimilionera Vladislava Avajeva (51) bila je njegova trudna supruga Jelena (47) i mlađa ćerka Marija (13). U stanu je pronađeno 13 komada oružja, a stan je bio zaključan iznutra.Istražitelji su zaključili da je reč o ubistvu i samoubistvu, jer je Vladislav Avaev, držao oružje u ruci

Tela, sva pronađena sa ranama od vatrenog oružja, otkrila je izbezumljena starija ćerka para Anastasija, kada je ušla u stan. Ona je policajcima rekla da je pištolj bio u ruci njenog oca kada je pronašla njegovo telo, kažu izveštaji.

Avajev je ranije radio kao visoki izvršni direktor u Gasprom banci, ključnom delu plana Vladimira Putina da plaćanjem gasa u rubljama uzvrati udarac zbog sankcija. On je napustio banku kao potpredsednik, ali nije jasno da li je zadržao veze sa njom. Pre toga je bio zamenik šefa glavnog odeljenja u Putinovoj administraciji Kremlja.

Bio je bogat, posedovao je građevinsku kompaniju. Jedna teorija je da je navodno ubio ženu zbog ljubomore, nakon što je saznao da ga vara sa njegovim vozačem, i da se Jelena nalazi u petom mesecu trudnoće, preneo je News.com.

Drugi izveštaji sugerišu da je bogati bivši bankar navodno otkrio da njegova žena ima aferu, a baš u tom nekom periodu njegov vozač je dao otkaz.

Policijski izvori kažu da istražuju brojne tragove. U luksuznom stanu koji je bio zaključan iznutra, kako navodi Anastasija, pronađeno je ukupno 13 komada oružja.

"Čula sam tri pucnja i viku. Žena je vrištala. Zatim su ispaljena još dva hica. Niko drugi nije vrištao. Pogledao sam kroz prozor - mislila sam da je vatromet… Ispostavilo se da nije vatromet, majka mi je rekla da su to definitivno pucnji", rekla je komšinica i dodala:

"Možda je to zbog sankcijam svi su depresivni, neki su spremni na svašta. Ona je rekla da su sankcije i ekonomski pad možda uticali njegov posao. "Možda su ga zadužili i on je odlučio da se ubije", rekla je ona.

"Bio je pametan čovek, skoro pa šef Gazprom banke. Videla sam ga - nije izgledao kao manijak. Bio je štreber. Nije imao razloga za to. Bio je bogat, pametan. Nema šanse da takav čovek može da ubije. Možda su Avajev i njegova porodica ubijeni. Pa šta to znači? Čovek sa pištoljem je upao u našu zgradu, a niko ga nije zaustavio? Kako sad da spavamo?", rekla je druga komšinica.

(Mondo)