Svet

BAJDEN JE "MRTVAC KOJI HODA"! Katastrofa razara Ameriku, a predsednik je nemoćan - 3 problema ga muče i RUŠE SA VLASTI!

Autor Aleksandar Blagić

Rejting podrške predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džozefa Bajdena pao je na najnižih 29 odsto prema najnovijem istraživanju.

Izvor: Profimedia

Rejting podrške američkog predsednika Džozefa Bajdenapao je ispod 30 odsto na najnižu cifru do sada, prema najnovijim rezultatima anketa koje su objavljene u subotu. Anketa o praćenju koju je sprovela "Siviks", kompanija za onlajn anketiranje i analitiku, pokazuje da 29% registrovanih birača u SAD odobrava način na koji Džo Bajden obavlja svoj posao, pri čemu 58% registruje neodobravanje, a 13% je neopredeljeno.

Anketa je takođe pokazala da više od polovine Amerikanaca u svim starosnim grupama, kao i grupe zasnovane na obrazovanju i polu u velikoj meri ne odobravaju Bajdenov učinak. 66% belih Amerikanaca ga ne podržava, ali on je i dalje popularan među crnim ili afroameričkim stanovništvom, a 55% unutar ove grupe kaže da odobrava Bajdenove postupke. Američki lider je slabo privlačan u skoro svim državama, sa značajnim izuzecima na Havajima i Vermontu. Bajdenova matična država Delaver takođe ima nejasan pogled, uz 54% neodobravanja.

Američki predsednik je registrovao 63% odobravanja svojih kolega demokrata i ogromnih 97% negativno među republikancima. Podrška predsedniku opada, jer Amerikanci brinu o rastućoj inflaciji, rekordnim cenama gasa i nadolazećoj recesiji.

Nove brojke su otkrivene nakon što je poslednja anketa koja je sprovedena krajem juna pokazala da samo 29 odsto Amerikanaca želi da Bajden bude ponovo izabran. To istraživanje je takođe dalo njegovu ukupnu ocenu odobravanja na 38%.

Radi poređenja jer se radi o dve najveće svetske sile, predsednik Rusije Vladimir Putin ima ogromnu podršku u svojoj zemlji na osnovu najnovijeg istraživanja. Njegov rad odobrava i podržava 77.8 odsto ljudi.

(MONDO)