Svet

NIJE UMRLA OD SRCA, PRONAŠLI SMO STRAŠNE POVREDE! Patolog otkrio uzrok smrti Ivane Tramp, evo šta joj se STVARNO desilo!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Otkriven je uzrok smrti Ivana Tramp, Donaldove bivše supruge.

Izvor: YouTube/NickiSwift

Otkriven je uzrok smrti Ivane Tramp (73), bivše supruge Donalda Trampa, koja je pronađena mrtva u sredu u svojoj kući na Menhetnu.

Telo Ivane Tramp pronađeno je na dnu stepeništa, a pored nje je bila prosuta šoljica kafe. Telo su pronašli asistent i čistačica koji su se zabrinuli jer Ivana nije odgovarala na telefonske pozive. Pogledajte fotografije Ivane Tramp!

Sudski patolog je objavio izveštaj sa autopsije, i Ivanina smrt je proglašena nesrećnim slučajem. Iako se prvobitno sumnjalo da je doživela srčani ili moždani udar i zbog toga pala niz stepenice, uzrok smrti bile su povrede tupim predmetom u predelu grudnog koša. To znači da je Ivana umrla od posledica pada.

Trampova prva supruga nekoliko meseci se borila sa narušenim zdravljem i problemima s kukovima, zbog čega je otežano hodala. Prijatelji su rekli da su joj bili potrebni asistenti kako bi prošetala po ulici, i da ponekad uopšte nije mogla da se kreće.

(MONDO)