UZMENIRUJUĆE!

PRESUDIO ŽENI I NEROĐENOM DETETU! Vojnik trudnicu izbo nožem na AUTO-PUTU: Ljudi u šoku gledali, nisu uradili NIŠTA

Autor Nikola Todorović

Američki vojnik je nakon svađe ubio trudnu bivšu zenu.

Izvor: Facebook/Dana Alotaibi

Američki vojnik, Brajank Tejada Kastiljo, sumnjičen je da je ubio svoju trudnu bivšu ženu nakon što ju je izbo nožem pred vozačima na auto-putu. Njegova žrtva Dana Alotaibi izbodena je pošto se potukla sa Brajantom, saopštila je policija.

Tejada Kastiljo je zatim navodno pobegao u obližnju šumu. Policajci su ga pronašli izbodenog, i veruje se da je pokušao da se ubije nožem. On je od zadobijenih povreda zbrinut u bolnici, dok je Alotaibi (27), koja je bila u trećem mesecu trudnoće, takođe prebačena u bolnicu, gde je konstatovana njena smrt.

Poručnik policijske uprave Honolulua, Dina Tems, rekla je na konferenciji za novinare da su vozači na auto-putu "posmatrali muškarca kako stoji iznad žene, pošto joj je naneo više uboda nožem. "Utvrđeno je da su žrtva i muškarac bili u braku, a nedavno su prolazili kroz bračne probleme", dodala je ona.

Vozač koji je želeo da ostane anoniman rekao je da je u početku mislio da je incident samo tuča. "Došao sam tamo, prilično sam se ukočio od straha i šoka. Možete li zamisliti da vas ubodu nožem u vrat, a zatim da gledate kako život bukvalno curi iz vas, a svi oko vas ili ne znaju šta da rade, ili su previše šokirani da bi bilo šta preduzeli po tom pitanju", kaže on

Bivši par je navodno bio u braku skoro tri godine, kaže Alotaibijeva majka, Natalija Sespedes. Njegova žena je navodno podnela zahtev za razvod prošlog novembra, a odluka o razvodi doneta je u junu, prema sudskim zapisima koje citira KITV.

"Moj život je prazan", rekla je majka ubijene devojke.

"Treći primorski puk marinaca svestan je tragičnog incidenta koji se navodno dogodio u kojem je učestvovao američki marinac koji je trenutno dodeljen Trećem primorskom borbenom timu. Baza marinaca na Havajima nastaviće da u potpunosti sarađuju sa zvaničnicima za sprovođenje zakona dok se detalji oko ovog incidenta budu otkrivali. Marinski korpus izražava najdublje saučešće porodici i prijateljima onih koji su umešani", saopšteno je iz vojne baze u Honluluu.

Brajank Tejada Kastiljo optužen je za ubistvo drugog stepena, a kaucija mu je određena na milion dolara.

(MONDO)