JEZIVO!

MOMAK TRAŽIO POMOĆ DA NAĐE NESTALU MANEKENKU, POMAGAO I POLICIJI: Kada su pronašli njeno telo odmah je uhapšen!

Autor Nikola Todorović

Muškarac u Australiji uhapšen je zbog sumnje da je ubio devojku.

Izvor: Facebook/Printscreen/Shereen Kumar

Vinsent Karlino (37) uhapšen je nakon što je policija u Sidneju, u Australiji, pronašla telo njegove partnerke Šerin Kumar, bačeno u šumi. On je prethodno tražio pomoć rekavši da ne zna gde mu se nalazi partnerka.

Pre nego što je policija prnašla njegovu partnerku on je policiji rekao sve o tome gde bi ona mogla da bude. On je za "Dejli mejl" rekao da je ona izašla u sredu oko devet uveče ne rekavši ništa i tvrdio je da ne zna gde se nalazi, kao i da od tada nisu bili u kontaktu.

"Otišla je i nije uzela ni telefon ni kombi. Veoma sam zabrinut. Rekao sam policiji sva mesta na kojima mislim da bi mogla da bude", rekao je on.

Šerin čije je telo nađeno u šumi bavila se manekenstvom i vodila je firmu za šetnju pasa sa Vinsentom koji je sada osumnjičen da ju je ubio. Jedan od njenih kolega rekao je za nju da je bila "jedna od najnepretencioznijih, najprizemnijih ljudi koje ste mogli da upoznate".

"Zaprepastilo nas je što je osoba poput Šerin doživela takvu sudbinu. Bila je neverovatna majka našoj deci i nedostajaće nam zauvek", rekao je njen bivši suprug Gurprit Bihan.

(MONDO)