Svet

JEZIVA SMRT NA ŽIČARI, ŽENA PALA SA 10 METARA VISINE! Ljudi gledali kako gine, vožnja nastavljena kao da NIŠTA nije bilo

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Žena pala sa žičare i poginula, vožnja nastavljena kao da ništa nije bilo!

Izvor: YouTube/Florida Family Insiders

Žena čije ime nije otkriveno pronađena je mrtva ispod žičare u zabavnom parku "Anakista", a postoje dve verzije priče o njenoj smrti.

Neimenovana žena se vozila žičarom koja je jedna od glavnih atrakcija u ovom planinskom zabavnom parku u Tenesiju, kada je pala sa visine od oko deset metara. Prema rečima očevidaca, nije imala spuštenu zaštitnu ogradu a žičara je nastavila da vozi. Posetiocima je preko razglasa rečeno da ne gledaju dole.

Džefri Mekonel, koji je bio u zabavnom parku kada se incident dogodio, rekao je da je žena u kasnim dvadesetim ispala iz žičare koja je bila na oko tri četvrtine uspona.

"Na licima posetilaca videla se zabrinutost, ulaze u žičaru a videli su šta se dogodilo. Ne razumem zašto je vožnja nastavljena", ispričao je on.

Poslednji put je inspekcija na žičari izvršena u aprilu i dozvola za rad ističe 4. avgusta, prenosi "Njujork post". Vlasti istražuju kako je tačno žena preminula jer jedni kažu da je pala, a drugi da je sama pomerila zaštitnu barijeru i potom skočila.

(MONDO)