IZNENADIO IH!

IMA 80 GODINA, A KADA PUCA IZ PUŠKE - NE MAŠI! Izvadio oružje i zapucao na razbojnika: Sve ih oterao (VIDEO)

Autor Nikola Todorović

Četvorica mladića završili su u pucnjavi kada su pokušali da opčjačkaju prodavnicu u Americi.

Izvor: YouTube/printscreen/CBS Los Angeles

Vlasnik prodavnice, Džejms Krejg Kup (80) koju su četvorica mladića pokušali da opljačkaju, naslutio je šta smeraju i dočekao ih je naoružan puškom. Kada je jedan od osumnjičenih ušao i sa sobom nosio pušku, Džejms je pucao u njega i pogodio ga u ruku.

"Imam dugačak pištolj uperen direktno u mene. Bio je ili on, ili ja, a ja sam bio malo brži", rekao je Kup za "Nev York Post".

Optužbe za krivično delo podnete su u sredu protiv četvorice muškaraca optuženih da su pokušali da opljačkaju prodavnicu alkoholnih pića Norco, gde je vlasnik sa sačmarom otvorio vatru na naoružane muškarce, ranivši jednog i nateravši ih da se žurno povuku.

Ubrzo su uhapšeni i osumnjičeni DaŠon Li Belvin (23), Dejvon Entoni Brodus (24), Džastin Kajl Džonson (22) i Džamar Elijah Vilijams (26). Svi optuženi terete se za pokušaj razbojništva, zlostavljanje starijih osoba, posedovanje ukradenog vatrenog oružja. Belvin je dodatno optužen za napad vatrenim oružjem.

On je takođe i hospitalizovan, ali Brodus, Džonson i Vilijams trebalo bi da se zajednički prvi pojave pred sudom u Riversajdu. Trenutno se nalaze u pritvoru, a kaucija za njih iznosi 500.000 dolara. Belvin, koji je hospidlaizovan nakon što ga je vlasnik radnje koju je pokušao da opljačka pogodio metkom u ruku neće se pojaviti pred sudom sve dok ne dobije medicinski odobrenje da napusti popravnu ambulantu u Univerzitetskom medicinskom centru Riverside.

Kapetan Majk Keler rekao je da su nešto pre tri sata ujutru u nedelju, četvorica uhapšenih mladića ušla na parking "Norco Market & Liquor" iz BMW-a sa dugim puškama, od kojih je jedna bila AR- 15.

"Ovi osumnjičeni prišli su poslovnom ulazu... noseći maske za lice i kapuljače. Odmah po ulasku u posao, sa uperenim puškama u pripravnost, zaposleni u preduzeću ispalio je jedan hitac iz sačmarice, nateravši osumnjičene da pobegnu", rekao je Keler.

Pogledajte snimak pokušaja pljačke, i kako izgleda muškaras (80) koji je oterao četiti razbojnika:

pokušaj pljačke
Izvor: YouTube/Printscreen/CBS Los Angeles

(MONDO)