Svet

OGLASIO SE ČOVEK KOM JE ALIGATOR ODGRIZAO RUKU: Objavio sliku iz bolnice i svi su zapanjeni zbog jedne stvari (FOTO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pročitajte ispovest čoveka kojem je aligator odgrizao ruku!

Izvor: YouTube/Nature and heritage

Stručnjak za divlje životinje Greg Gracijani ostao je bez ruke nakon napada aligatora u parku "Florida gardens". Gracijanija je životinja napala 17. avgusta tokom "rutinske interakcije" i doktori su se danima borili da mu spasu ruku, ali na kraju to nije bilo moguće. Nakon stravičnog napada ruka mu je, prenosi "Njujork post", za telo bila prikačena jednim jedinim ligamentom.

Gracijani je, kako je izjavio, od sedme godine radio sa aligatorima i ovo je nije bio prvi put da ga životinje napadnu. Pre devet godina ga je takođe ujeo aligator, za desnu ruku, ali je nakon 18 meseci ipak uspeo da se oporavi.

Lekari su nakon borbe za njegov život ipak odlučili da mu amputiraju ruku, i operacija je trajala devet sati. Leva ruka do lakta mu je odsečena na način koji dozvoljava korišćenje proteze i eliminiše takozvane "fantomske" bolove.

Izvor: Facebook/Florida Gardens

Gracijani se oglasio iz bolničke postelje i zahvalio se svima na podršci, a postavio je i nekoliko emotikona različitih reptila, među kojima je i aligator, što je mnoge iznenadilo. Pročitajte i ispovest čoveka kojem je aligator odgrizao pola lica!

(MONDO)