ZASTRAŠUJUĆE!

SNIMAK NUKLEARNE KATASTROFE PRIKAZAN NA RUSKOJ TELEVIZIJI! "Pečurka" koja se nadvila nakon eksplozije LEDI KRV u žilama!

Autor Aleksandar Blagić

Ruska "NTV" objavila prilog pod nazivom “U iščekivanju nuklearnog sukoba - kako je oružje za masovno uništenje postalo deo geopolitičke igre”.

Izvor: YouTube/screesnhot/The Sun

Ruska televizija "NTV" objavila je šokantan prilog u kojem se prikazuje snimak nuklearne katastrofe. Prilog se zove "U iščekivanju nuklearnog sukoba - kako je oružje za masovno uništenje postalo deo geopolitičke igre". Ova televizija je u vlasništvu ruskog energetskog giganta "Gasprom".

Pogledajte kako bi izgledala nuklearna katastrofa koja je prikazana na ruskoj televiziji

Na snimku se vide prvi udarni talasi nuklearne eksplozije koji bi mogao da se desi u slučaju da Rusija iskoristi nuklearno oružje u Ukrajini. Usled ruske aneksije četiri oblasti (Donjeck, Harkov, Lugansk i Zaporožje), pojačao se narativ o navodnoj mogućnosti korišćenja nuklearnog oružja. Zastrašujući kadrovi "pečurke" koja se nadvija nakon eksplozije šokirali su i obišli svet.

U tom televizijskom prilogu su zapadne sile okrivljene da previše govore o nuklearnom ratu, dok ruski zvaničnici povremeno verbalno prete korišćenjem tog oružja ukoliko bude bilo potrebe za tim. U prilogu se takođe prikazuje i kako naoružanje odlazi zapadno od Krasnojarska, grada u Sibiru.

"U situaciji smo u kojoj je nadmoć u resursima i konvencionalnom naoružanju na strani Zapada. Moć Rusije temelji se na njenom nuklearnom arsenalu", izjavio je Vasilij Kašin, politički analitičar.

Pogledajte snimak nuklearne katastrofe na ruskoj televiziji

Snimak nuklearne katastrofe na ruskoj televiziji
Izvor: YouTube/The Sun

MONDO redakcija informacije o sukobu u Ukrajini prenosi u skladu sa dužnom novinarskom pažnjom, koristeći izvore koji se oslanjaju na dugogodišnji kredibilitet kada je u pitanju istinitost informacija koje objavljuju. Svesni smo činjenice da se u informacije o ratu često umeša i propaganda, naročito kada su manje relevantni izvori u pitanju. Zbog toga pozivamo vas, naše čitaoce, da nam skrenete pažnju ukoliko primetite netačnu informaciju, kako bismo ispravili nenamerne greške. Pišite nam na redakcija@mondo.rs.

(MONDO)